Reflexions v/Johanne Cecilie Andersen

Referencer

Kundernes oplevelse

Referencer

Kontakt mig gerne, hvis du vil tale med tidligere eller aktuelle kunder eller tidligere arbejdspladser og samarbejdspartnere. 

I nedenstående er der eksempler på udtalelser. Disse personer kan kontaktes ved behov. Af GDPR hensyn og tavshedspligt står navn og arbejdssted dog ikke beskrevet. 

Udtalelse fra chef med ledelse af ledere

“Johanne Cecilie Andersen er en meget professionel coach, som har haft stor betydning for udviklingen af mit lederskab. Med hendes mangeårige ledererfaring og faglige uddannelse bl.a. som specialist i organisationspsykologi har Johanne en meget stor forståelse for den organisatoriske virkelighed, jeg befinder mig i.

Det har været helt afgørende for, at hun har kunnet stille konstruktive spørgsmål, som har taget udgangspunkt i min egen situation.

Johanne er en meget nærværende, opmærksom, åben og lyttende coach med en udstrakt grad af indlevelsesevne. Hun har understøttet og hjulpet mig til at identificere blinde vinkler i mit lederskab, der har medført, at jeg har udviklet og styrket mig som leder på områder, jeg ellers ikke ville have været opmærksom på. Det er fx i forhold til udviklingen af mit personlige lederskab, betydningen af relationer, strategisk tænkning, mentalt overskud, motivationsskabelse, turde at tage konflikter, klar kommunikation og håndtering af dilemmaer i ledelse.

Johanne er en fremragende ledercoach, der har en helt særlig evne til at få det bedste frem i andre mennesker.”

Udtalelse fra chef med ledelse af ledere

“Du møder mennesker i ”øjenhøjde”, med stor empati og anerkendelse af, hvad der er ”på spil” i det der bøvler/er svært.

Du forholder dig konstruktivt kritisk – din intervention/feedback er ikke i de ”gode råd”
kategorien – du coacher, guider og vejleder i det kaos, som ”gør blind” og bliver derved den rolige platform i orkanens øje.

Du har en stor kontekstuel forståelse og viden, som gør at der er tyngde bag dine inputs/refleksioner og
den refleksion, som det skaber i den enkelte. Coachingen bliver derved nærværende og vedkommende ind i problematikkerne, på en effektiv, håndterbar og begribelig måde – det bliver ”spot on”.

 Udtalelse fra leder med personaleansvar

“Jeg har deltaget i et forløb hos Johanne Andersen, der har coachet mig til at blive klar på min egen ledelsespraksis, herunder sparring og rådgivning i forhold til at udarbejde et egentligt ledelsesgrundlag.

Coachingen har taget udgangspunkt i mine ledelsesværdier, der er holdt op imod den
organisatoriske kontekst, som jeg befinder mig i.

Jeg er blevet mødt på en meget behagelig måde, og har været glad for forløbet, der har været meget givtigt for mig.”

Udtalelser fra ledere, som har fulgt min undervisning 

Johanne har undervist på et højt men tilpas niveau. Inddraget praksis på god vis, og skabt et fantastisk læringsrum. Kæmpe anbefaling af Johanne som underviser!!”

“Superrelevant fag. Johanne er en meget engageret og entusiastisk underviser, som udstråler nærvær og vækker tillid til at alle i undervisningen er med.”

“Tak for dine undervisningstimer, Johanne! Jeg
elskede din entusiasme og engagement, og virkelig gav os den følelse at ville
os. Dejligt.”

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om min hjælp og ydelser, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.