Reflexions v/Johanne Cecilie Andersen

Mindset

Mindset

Mindset

Navnet Reflexions afspejler det, at vi som mennesker sætter aftryk hos hinanden og vores omgivelser. Vi spejler os og afspejles. Vores fortid reflekteres i nutiden. Vores handlinger reflekteres i vores omgivelser. Det kan både være på mikro- og makroplan; i de nære relationer, mellem grupper, i miljøet og i samfundet. Dette afspejles også i overgangene i vores (arbejds-)liv og har indflydelse på vores relationer, handlinger og følelsesmæssige reaktioner.

Navnet skal samtidig afspejle min opmærksomhed på, at refleksion som tankeproces er vigtig del af vores (arbejds-)liv, som vi kan bruge til at tænke os om, undres, bevidstgøre og forstå med henblik på at træffe kvalificerede, meningsfulde og bæredygtige beslutninger i eget liv samt relation til og med andre.

Mit særlige fokus ligger således på refleksionen over os selv i livets overgange alene, i relation til andre og i relation til vores omgivelser.

Det særlige fokus stammer fra mange års erfaring som erhvervspsykolog og professionel leder, underviser og supervisor, hvor det er blevet tydeligt for mig, hvor meget bevidsthed og manglende bevidsthed på overgange kan betyde for individer, grupper og organisationer/virksomheder.

Vi befinder os i en overgang, hvor vi som samfund, virksomheder og individer skal tænke mere bæredygtigt; ressourcemæssigt, menneskeligt og miljømæssigt.

I sådan en overgangstid, skal der således trækkes på refleksioner over fortiden samtidig med at der tænker i både:

  • Nutidens og fremtidens organisationer
  • Nutidens og fremtidens arbejde og arbejdsformer
  • Nutidens og fremtidens ledelse
Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om min hjælp og ydelser, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.