Reflexions v/Johanne Cecilie Andersen

Om Reflexions

Erhvervspsykolog med stor erfaring fra praksis

Vi sætter aftryk i verden
og hos hinanden

Reflexions tilbyder løsninger på et højt fagligt niveau

Der er mulighed for tilbud til både private og offentlige, store og små virksomheder, foreninger, politikere og privatpersoner, som ønsker at udvikle sig fagligt og personligt inden for en arbejds- og organisationspsykologisk ramme.

I mit arbejde med udvikling og uddannelse af organisationer, grupper og individer trækker jeg på en høj faglighed, bred erfaring og indsigt inden for det arbejds- og organisationspsykologiske felt. Jeg er opdateret på tidsånden samfundsmæssigt og inden for ledelses- og organisationslitteratur.

I mit samarbejde lægger jeg vægt på, at vi sammen finder måder at løse netop den opgave eller udfordring på, som passer til kulturen på arbejdspladsen, virksomhedens produkt og strategi, den enkeltes kompetencer, sted i livet m.m. Jeg tilbyder pakkeløsninger såvel som skræddersyede løsninger, ligesom jeg også tilbyder klippekort, som kan bruges løbende skriftligt, online, telefonisk og fysisk.

Jeg har særligt fokus på overgange i arbejdslivet, hvilket f.eks. kan være større organisationsforandringer, digital transformation, overgange fra at være medarbejder til leder, fra leder af medarbejdere til leder af ledere, fra arbejdsliv til pensionsliv, studerende til arbejdsliv, fra et møde til det næste. Herunder overganges styrker, udfordringer og ritualer, samt hvad vi kan bruge overgange til, så vi både skaber mening, handling og sammenhænge.

Reflexions er et enkeltsmandsfirma, men jeg samarbejder med mange forskellige spændende og inspirerende mennesker, som – alt efter en opgaves karakter – kan involveres i en opgave, ligesom jeg også gerne henviser til andre, hvis de er mere oplagte til at løse opgaven end jeg. Jeg holder meget af den samskabende/co-kreative tilgang, hvor vi sammen finde frem til den mest egnede løsning.

Jeg går op i, at vi sammen finder de mest bæredygtige/holdbare løsninger, som kan leve videre – også efter, vi er færdige med vores samarbejde. Kompetenceudvikling kan handle om mange ting og handler ofte om både praktisk, teoretisk og personlig udvikling, som fletter sig sammen. Bevidsthed om transfer fra teori til praksis og dermed også overgangen fra det, vi sætter i gang, og til hverdagens opgaveløsning er derfor utrolig vigtig.

Hvor ligger Reflexions?
Reflexions’ lokaler ligger på Slotsbryggen i Nykøbing Falster, Slotsgade 3. Der er nem adgang til både P-pladser, tog/busstation og ikke mindst en smuk gåtur langs Guldborgsund.

Jeg tilbyder coaching, supervision, undervisning og workshops i mine egne lokaler. Derudover tilbyder jeg online, telefonisk, walk-and-talk og skriftlig coaching og supervision.

Jeg løser også gerne opgaver i virksomheder eller afholder arrangementer i naturen og andre steder, som passer til opgaven. Det er vigtigt, at rammerne passer til opgaven. Derfor er det altid noget, jeg særligt vil afklare under forventningsafstemningen.

Udvikling i arbejds- og organisations-psykologisk ramme

      

Ring for uforpligtende sparring ift. om du kan bruge mig til noget

Du er meget velkommen til at udfylde formularen. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.