Politiker

1-årigt forløb for nye kommunalpolitikere

Forløbet er for dig, som er ny i kommunalpolitik og som ønsker at arbejde med din personlige udvikling og kompetencer i relation til dit politikerskab.

Forløbet er et supplement til kommunernes og KL’s kurser for nye politikere. Formålet er at styrke den enkelte politiker og dermed samtidig også hele byrådet/kommunalbestyrelsen.

Forløbet har fokus på rollen som politiker og balancen mellem privatperson og politiker. Gennem forløbet vil du som deltager få værktøjer, som kan bruges i hverdagen. Som supplement til undervisningen består forløbet af individuel coaching. Forløbet tilbydes for individuelle deltagere eller som samlet løsning for nye politikere i kommunerne.

Kontakt mig for at få tilsendt beskrivelsen af forløbet eller ring for helt uforpligtende for at høre mere.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger om min hjælp og ydelser, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Om Reflexions

Reflexions tilbyder løsninger på et højt fagligt niveau. Der er mulighed for tilbud til både private og offentlige, store og små virksomheder, foreninger, politikere og privatpersoner, som ønsker at udvikle sig fagligt og personligt inden for en arbejds- og organisationspsykologisk ramme.