Ledelse

Klippekort til supervision og coaching

Uanset ledelsesniveau og uanset størrelse af virksomhed kan man som leder have behov for at reflektere over sin ledelsesopgave.

Formålet er at holde dig motiveret og sikre energi og nærvær i ledergerningen samt forebygge stress. Det kan handle om overgangen fra én rolle til en anden, sparring i relation til kommende beslutninger, ledelse af personale, mm. Ved første samtale lægger vi sammen en plan for, hvordan du bedst bruger forløbet til at understøtte din ledelsesopgave.

Priser

1 times erhvervspsykologisk ledercoaching: 1500 kr/time + moms

6 timers klippekort til online eller fysisk coaching. Kan bruges som halve timer eller fx. som 1½ times sessioner. Skal bruges inden for et år fra første aftale: 8000 kr. + moms

Tilkøb til ovenstående: Skriftlig rådgivning – spørg for priser

Sikkerhed

Online og skriftlig korrespondance foregår over GDPR sikker platform.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger om min hjælp og ydelser, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Om Reflexions

Reflexions tilbyder løsninger på et højt fagligt niveau. Der er mulighed for tilbud til både private og offentlige, store og små virksomheder, foreninger, politikere og privatpersoner, som ønsker at udvikle sig fagligt og personligt inden for en arbejds- og organisationspsykologisk ramme.