Andre overgange i arbejdslivet

Introduktion til eller vedligeholdelse af mindfulness og self-compassion

Opdag indre ro og medfølelse: Tilmeld dig en 3-timeres introduktion til mindfulness og self-compassion

Jeg vil gerne invitere dig til at tage en dyb indånding, lade hverdagens stress træde lidt i baggrunden få et indblik i, hvad mindfulness og self-compassion kan give af indre ro, medfølelse og fokus. Denne 3-timers oplevelse er designet til at give dig praktiske færdigheder og teoretisk indsigt i mindfulness og self-compassion og vil ligeledes give dig grundlag for at kunne deltage i de løbende tilbud, som tager udgangspunkt netop disse temaer.

Hvad får du ud af at træne mindfulness og self-compassion?

Mindfulness handler om at være bevidst til stede i nuet uden at dømme. Der ligger en forståelse og teori bag, som er vigtig at kende til, når du skal i gang med at træne dit nærvær. Den teoretiske baggrund er let at forstå, men kan være sværere at føre ud i livet (såsom fx. accept og venlighed). Du lærer også at trække vejret, at få fokus og blive mere nærværende. Det er ikke blot en følelse, men noget, som ændrer hjernen – altså er mindfulness også hjernetræning. At være mindful og selv-medfølende er også med til at give dig større overskud i dine relationer og til at bruge empati og medfølelse uden at du oplever at blive “overbrugt”. Alt dette er understøttet af mange års forskning og der kommer løbende ny viden om, hvad det gør ved os.

Mindfulness og self-compassion reder ikke et arbejdsmiljø, hvor der er behov for at ændre ting. Men det er med til at dæmpe stressreaktioner og gør os mere empatiske og kreative – og er dermed et godt supplement til andre indsatser.

Program:

  • Udforsk grundlæggende principper for mindfulness og self-compassion
  • Praktiske øvelser til at forbinde med nuet og skabe balance
  • Forståelse af hvordan medfølelse kan berige dine relationer
  • Viden om hvordan mindfulness har relation til bæredygtighedsdagsordenen
  • Lær hvordan mindfulness og self-compassion kan hjælpe dig med at tackle stress og udfordringer
  • Introduktion til enkle meditationspraksisser og praktiske øvelser, du kan tage med i din hverdag
  • Efter de tre timer er du klar til at gå hjem og fortsætte træningen af hjerne, krop og sind
  • På baggrund af næsten 20 års erfaring med at undervise i de forskningsbaserede programmer MBCT (mindfulness baseret kognitiv terapi) og MBSR (mindfulness baseret stres reduktion) samt undervisning af ledere og medarbejdere ift. mindfulness i organisationer, tilbyder jeg et introduktionskursus, som baseres på teori, praksis og en masse erfaring i at omsætte indholdet til brugbar, “nede-på-jorden” og håndgribelig praksis.

Pris: 850 kr.

Sted: Annonceres senere, foregår fysisk på Falster

Dato: Send mig en besked, hvis du er interesseret. Tilbuddet oprettes løbende ud fra interesse.

Online-træning

Deltagelse i introduktionen giver mulighed for løbende GRATIS praktisk online træning online en gang om ugen. Opstart i efteråret 2023. Send mig en besked, hvis du ønsker at komme på listen.

Ligeledes oprettes hold for personer, som allerede har deltaget i MBSR eller trænet mindfulness i en periode og gerne og som ønsker brush-up og vedligeholdelse. Send mig en besked, hvis du er interesseret.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger om min hjælp og ydelser, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Om Reflexions

Reflexions tilbyder løsninger på et højt fagligt niveau. Der er mulighed for tilbud til både private og offentlige, store og små virksomheder, foreninger, politikere og privatpersoner, som ønsker at udvikle sig fagligt og personligt inden for en arbejds- og organisationspsykologisk ramme.