Ledelse

Opdatér og reflektér – et onlineforløb for ledere

Hold dig opdateret på nyere ledelseslitteratur og omsæt det til praksis

Mangler du inspiration i din ledelsespraksis? Mangler du tid til at holde sig opdateret på nyere ledelseslitteratur? Bliver du inspireret af at omsætte teori til praksis sammen med andre ledere?

Temaer: Det overordnede tema for forårets litteratur er vinkler på et bæredygtigt lederskab.

Målgruppe: Ledere med personaleansvar. Måske har du en lederuddannelse, måske ikke. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og interesseret i forskellige vinkler på ledelse.

Udbytte: Du får ny viden med dig. Noget af det vil du kunne bruge direkte. Andet vil du måske nøjes med at kende til, så du bevidst kan vælge det fra. Med ny inspiration vil du kunne finde fornyet energi i dit job, udvikle dig, og reflektere over din praksis. Ligesom du også vil få mulighed for at bringe din viden ind i din ledergruppe eller medarbejdergruppe.

Datoer meldes ud snarest. Men kontakt mig gerne allerede nu, hvis du kunne være interesseret i ovenstående, så du allerede nu kan blive skrevet på deltagerlisten. For at kunne sikre en god dialog er det maksimale deltagerantal på 7 personer.

Sessionerne varer 1½ time og vil starte med et oplæg om pointerne fra den bog, der er på dagsordenen. Herefter vil der være oplæg til refleksion og dialog med andre ledere, samt input til, hvad du kan tage med tilbage i egen ledergruppe.

Prisen for deltagelse 5 gange i løbet af 2022: 4100 kr. + moms

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger om min hjælp og ydelser, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Om Reflexions

Reflexions tilbyder løsninger på et højt fagligt niveau. Der er mulighed for tilbud til både private og offentlige, store og små virksomheder, foreninger, politikere og privatpersoner, som ønsker at udvikle sig fagligt og personligt inden for en arbejds- og organisationspsykologisk ramme.